Συγκινεί η Σελίν Ντιόν: «Θα επιστρέψω στη σκηνή»

«Δεν μπορώ πλέον να κάνω αυτό που θέλω, είμαι φυλακισμένη», εξηγεί η Σελίν Ντιόν 

Συγκινεί η Σελίν Ντιόν: «Θα επιστρέψω στη σκηνή»
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
2'

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη μάχη το λεγόμενο Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, της αυτοάνοσης νευρολογικής διαταραχής από την οποία πάσχει.

Παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Anne-Claire Coudray. «Δεν άντεχα άλλο αυτόν τον πόνο του ψέματος», τονίζει η τραγουδίστρια για να εξηγήσει γιατί συμφώνησε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ που η Prime Video θα ανεβάσει στο διαδίκτυο στις 25 Ιουνίου.

Η Σελίν Ντιόν παλεύει ενάντια σε μια σπάνια ασθένεια , που διαγνώστηκε αργά, και που την κρατά μακριά από τη σκηνή.

Στις λίγες συγκλονιστικές εικόνες του «Je suis: Céline Dion» που μεταδόθηκε πριν από τη συνέντευξη, η 56χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ. «Δεν μπορώ πλέον να κάνω αυτό που θέλω, είμαι φυλακισμένη», εξηγεί. Πρόκειται για ακαμψίες που εμφανίζονται στο πάνω μέρος του σώματος, επομένως στο στήθος, στο στομάχι, στην πλάτη και στο κάτω μέρος της πλάτης. Υπάρχουν μύες γύρω από τις φωνητικές χορδές και όταν συστέλλονται, σπάζουν και δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν κανονικά. «Είναι ένας συνεχής αγώνας», συνεχίζει στο ντοκιμαντέρ. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, περπατάω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα σέρνομαι»

Όπως η Anne-Claire Coudray, το πρώτο πράγμα που θέλουμε να μάθουμε είναι πώς είναι. «Καλυτερεύει», διαβεβαιώνει η ερμηνεύτρια συγκινώντας τους πάντες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή