Ισραήλ: Ανακοίνωσε ότι χτύπησε τρία ιρανικά μαχητικά αεροσκάφη F-14 - Βίντεο
«Επιπλέον, μαχητικά αεροσκάφη της IAF χτυπούν αυτή τη στιγμή στρατιωτικές υποδομές στο κεντρικό Ιράν», προσθέτει η ενημέρωση
.jpg?t=Fwy2WvC6Cc4AtRoXSqpKlw)
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι η πολεμική αεροπορία του χτύπησε πριν από λίγο τρία ιρανικά μαχητικά αεροσκάφη F-14 στο κεντρικό Ιράν.
«Επιπλέον, μαχητικά αεροσκάφη της IAF χτυπούν αυτή τη στιγμή στρατιωτικές υποδομές στο κεντρικό Ιράν», προσθέτει η ενημέρωση.
Το Ισραήλ κατέστρεψε 250 ιρανικούς εκτοξευτές πυραύλων
Επίσης, ο στρατιωτικός ανταποκριτής του KAN, Ιτάι Μπλούμενταλ, ανέφερε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων ότι το Ισραήλ έχει καταστρέψει 250 εκτοξευτές πυραύλων στο Ιράν από την έναρξη των εχθροπραξιών.
Μιλάμε για το 55% του συνολικού αριθμού ιρανικών εκτοξευτών.
Ο Μπλούμενταλ επεσήμανε ότι χωρίς τις εγκαταστάσεις, το Ιράν απλά δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους εκατοντάδες πυραύλους που έχει ακόμα σε απόθεμα.