Eurostar: Χάος με τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια μετά τον τραυματισμό δύο ανθρώπων
Η ανακοίνωση της Eurostar για τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια

Αποκλεισμένοι για έως και επτά ώρες έμειναν την Τρίτη 24 Ιουνίου επιβάτες της Eurostar, μετά από σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε κοντά στην πόλη Λιλ, με τον τραυματισμό δύο ανθρώπων από τρένο.
Σύμφωνα με τη «Mirror», τα τρένα που εκτελούνταν μεταξύ του διεθνούς σιδηροδρομικού σταθμού St Pancras του Λονδίνου και του Gare Du Nord στο Παρίσι καθυστέρησαν ή ακυρώθηκαν εντελώς για ώρες και προς τις δύο κατευθύνσεις μετά το σοκαριστικό περιστατικό - με τη διαχειρίστρια εταιρεία να προειδοποιεί ότι οι καθυστερήσεις και οι διαταραχές θα συνεχιστούν και το πρωί της Τετάρτης.
«Λόγω δύο ατόμων που χτυπήθηκαν από τρένα κοντά στη Λιλ Ευρώπης, έχουμε καθυστερήσεις και ακυρώσεις στις υπηρεσίες μας όλο το βράδυ», ανέφερε η Eurostar σε ανακοίνωσή της στο Χ, προσθέτοντας: «Ζητούμε συγγνώμη από όλους όσους επηρεάζονται και σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε το ταξίδι σας για μια διαφορετική ημερομηνία ταξιδιού».