ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ! Tις σκότωσαν επειδή ήταν λεσβίες

ΣΟΚ! Tις σκότωσαν επειδή ήταν λεσβίες

Δύο έφηβες κοπέλες, οι οποίες ήταν ζευγάρι, πυροβολήθηκαν στο κεφάλι σε ένα πάρκο στο Πόρτλαντ...του Τέξας!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 19χρονη Mollie Judith Olgin βρέθηκε νεκρή στη σκηνή, ενώ η 18χρονη φίλη της, Mary Christine Chapa, η οποία είχε επίσης πυροβοληθεί στο κεφάλι, παλεύει στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή.

Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε σοκ στην μικρή πόλη του Τέξας, στην οποία δεν είχε συμβεί καμία δολοφονία τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ τόσο η Mary όσο και η Mollie ήταν ιδιαίτερα αγαπητές από την κοινότητα.

Φίλοι των κοριτσιών είπαν ότι δεν μπορούν να σκεφτούν κάποιον που να ήθελε να τις βλάψει. «Προσπαθώ να σκεφτώ κάποιον που να ξέρω, ο οποίος θα ήθελε να τους κάνει κακό για οποιοδήποτε λόγο, ειδικά επειδή ήταν ζευγάρι, και ούτε ένα άτομο δεν μου έρχεται στο μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς.

Η αστυνομία, ωστόσο, εξακολουθεί να ερευνά την πιθανότητα τα κορίτσια να έγιναν στόχος εξαιτίας του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, καθώς δεν μπορούν να παραβλέψουν το γεγονός ότι το έγκλημα συνέβη κατά τη διάρκεια του Ιουνίου – του μήνα που στις ΗΠΑ ονομάζεται «Gay and Lesbian Pride Month» προς τιμήν των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.