ΚΟΣΜΟΣ

Aπίστευτο: Ζει τρώγοντας μόνο πατάτες με τυρί

Aπίστευτο: Ζει τρώγοντας μόνο πατάτες με τυρί

Απίστευτη η ιστορία μιας 18χρονης κοπέλας από την Ουαλία που λόγω μιας διατροφικής διαταραχής εδώ και 8 χρόνια ζει τρώγοντας μόνο πατάτες με τυρί.

Η Abi Stroud πανικοβάλλεται ακόμα και όταν βλέπει κάποιον να ξεφλουδίζει μία μπανάνα!

Το καθημερινό φαγητό της 18χρονης είναι τυρί τσένταρ, πατάτες και ψωμί αλλά και αυτό υπό μία προϋπόθεση. Να είναι συγκεκριμένων εταιρειών.

Η φοβία για το φαγητό γενικότερα της εμφανίστηκε στα 10 της χρόνια και είναι κάτι που όπως λέει η ίδια την έχει στιγματίσει σε σημείο που να μην έχει ακόμα και προσωπική ζωή.

«Ζω με πατάτες και τυρί και το μισώ αυτό. Ντρέπομαι πολύ, δεν είχα ποτέ φίλο γιατί ντρέπομαι για το τι θα σκεφτεί για μένα. Ποτέ δεν βγαίνω με φίλους για φαγητό ούτε τρώω με άλλους γιατί φοβάμαι πως θα θέλουν να φάω κάτι άλλο»

Η Abi έχει συνηθίσει να τρώει μόνο τις πατάτες της μαμάς ενώ όταν οι γονείς της λείπουν μπορεί να φάει και ψωμί και πατάτες από ένα κοντινό μαγαζί που κάνει διανομή φαγητού.

Η κοπέλα τώρα ζητάει την συμβουλή ειδικών για να το ξεπεράσει καθώς το Σεπτέμβριο ξεκινάει το πανεπιστήμιο και θα ήθελε να ζήσει αυτή τη περίοδο ξέγνοιαστα χωρίς να σκέφτεται συνέχεια τις πατάτες και το τυρί.