ΚΟΣΜΟΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 4χρονος θυσιάστηκε για να σώσει τρίχρονη

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 4χρονος θυσιάστηκε για να σώσει τρίχρονη

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ η ιστορία του τετράχρονου Xander Vento από το Τέξας που έχασε τη μάχη για τη ζωή, αφού νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε σώσει από πνιγμό ένα τρίχρονο κορίτσι.

Ο τετράχρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τη Δευτέρα, όταν και βρέθηκε στο πάτο πισίνας, σύμφωνα με το Associated Press. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, το αγοράκι βοήθησε ένα τρίχρονο κορίτσι να παραμείνει στην επιφάνεια. Για κακή του τύχη, όμως, το αγόρι εξουθενώθηκε, με αποτέλεσμα να βυθιστεί.

Οι γονείς του μικρού Vento, ανέφεραν ότι αποφάσισαν χθες να αποσυνδέσουν τη μηχανική υποστήριξη, αφού δεν υπήρχε περίπτωση επιβίωσης. Ο τετράχρονος ήταν σε κώμα από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σήμερα, το αγόρι εξέπνευσε. Παράλληλα, οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά τους, με στόχο, ο θάνατος του τετράχρονου να αποτελέσει πηγή έμπνευσης γα περισσότερο κόσμο.

Η τρίχρονη, πάντως είναι καλά στην υγεία της. Η μητέρα του αγοριού ήταν στην πισίνα, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί εάν υπήρχε ναυαγοσώστης στο σημείο, τη μοιραία στιγμή.

Ροή Ειδήσεων