ΚΟΣΜΟΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Ο φίλος μου με άφησε να γυρίσω μόνη και με βίασαν

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Ο φίλος μου με άφησε να γυρίσω μόνη και με βίασαν

Μια συγκλονιστική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας μετά το θάρρος μιας κοπέλαςπου βιάστηκε στα 16 της, να «σπάσει» την ανωνυμία της και να αποκαλύψει αυτό που της συνέβη, προκειμένου να βοηθήσει όσους περισσότερους μπορεί.

Η Τέιλορ Κένεϊ και ο σύντροφος της τότε Νταν, μάλωσαν άσχημα σε μια από τις πρώτες τους εξόδους ως ζευγάρι και ο Νταν έφυγε. Η Τέιλορ περίμενε, όμως αφού είδε ότι δεν έρχεται αποφάσισε να γυρίσει μόνη της στο σπίτι...

«Δεν είχα καταλάβει ότι κάποιος ήταν από πίσω μου. Δεν είχα ακούσει βήματα», εξηγεί σήμερα και περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την φρίκη που έζησε.

«Μου έκλεισε το στόμα να μην φωνάξω και μετά μου ψιθύρισε στο αυτί «συγνώμη». Κατέβασε το παντελόνι του...».

Την ίδια ώρα ο Νταν είχε μετανιώσει για την συμπεριφορά του και γύρισε πίσω, όμως ήταν αργά.

Προσπάθησε να την βρει όμως πήρε την αντίθετη κατεύθυνση. Άκουσε ότι κάπου εκεί κοντά παρενοχλήθηκε μια κοπέλα, αλλά δεν φαντάστηκε. Συνέχισε να την ψάχνει και όταν είδε ότι δεν απαντάει... υποψιάστηκε τι είχε συμβεί.

Η Τέιλορ με τον Νταν είναι σήμερα 19 και 24 ετών αντίστοιχα. Είναι παντρεμένοι και έχουν ένα παιδί. Ακόμα προσπαθούν να ξεπεράσουν το πρόβλημα.

Ο Νταν τις τύψεις του και η Τέιλορ τον εφιάλτη που έζησε.

«Ακόμα και σήμερα αναρωτιέμαι «γιατί πήγε ο Νταν από την άλλη κατεύθυνση;». Ή τον κοιτάω και βλέπω τον βιαστή. Τότε τον σπρώχνω και δεν του μιλάω», λέει.

Ωστόσο, προσθέτει πώς ο Νταν είναι ο «βράχος» της. Είναι το άτομο που την στηρίζει και την βοηθάει να αφήσει πίσω της το τραγικό περιστατικό, που της στοιχειώνει ακόμα την ζωή.