ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Η Αν Ρόμνεϊ ανέδειξε την «ανθρώπινη πλευρά» του συζύγου της

Βίντεο: Η Αν Ρόμνεϊ ανέδειξε την «ανθρώπινη πλευρά» του συζύγου της

Με μια ομιλία που στόχο είχε να αναδείξει την «ανθρώπινη πλευρά» του συζύγου της, η Αν Ρόμνεϊ προσπάθησε να γοητεύσει τις γυναίκες ψηφοφόρους.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο Ρόμνεϊ υπολείπεται πολύ του Ομπάμα στην ψήφο των γυναικών, γι' αυτό στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στη Φλόριντα πήραν το λόγο πολλές ομιλήτριες, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του.

Ο ίδιος ο Ρόμνεϊ έφτασε στην Τάμπα δύο ημέρες νωρίτερα απ' ό,τι προέβλεπε το αρχικό πρόγραμμα και εμφανίσθηκε στη σκηνή του συνεδρίου μετά την ομιλία της συζύγου του, δίνοντάς της συγκινημένος ένα φιλί υπό τις επευφημίες των συνέδρων.

«Απόψε θα σας μιλήσω με την καρδιά μου. Απόψε θα σας μιλήσω για έρωτα», είπε η Αν πριν αναφερθεί στα 43 χρόνια του γάμου της, ενός «αληθινού γάμου», όχι ενός «γάμου του παραμυθιού», με «τον άνδρα που έχει ανάγκη η Αμερική».

«Αυτός ο άνδρας δεν θα αποτύχει, αυτός ο άνδρας δεν θα μας απογοητεύσει, αυτός ο άνδρας θα ανυψώσει την Αμερική», τόνισε στην ομιλία της, που είχε προβλεφθεί να συμπέσει με την ώρα της υψηλής ακροαματικότητας των μεγάλων αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ο Ρόμνεϊ είναι και επίσημα ο «εκλεκτός» των Ρεπουμπλικάνων

Υψηλά ποσοστά για το κόμμα της Μέρκελ

Spiegel: Η Ελλάδα ελπίζει στα εκατομμύρια από την Ελβετία