ΚΟΣΜΟΣ

O Michael Jackson έπασχε από παράνοια

O Michael Jackson έπασχε από παράνοια

Μπορεί ο Michael Jackson να έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια, αλλά νέες πληροφορίες για τη ζωή του και την κατάσταση της υγείας του, βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα 250 σελίδες με mail, μεταξύ των στελεχών της εταιρείας AEG, που είχε αναλάβει τις παραστασεις "This is it" που θα έδινε ο βασιλιάς της pop, τον Ιούλιο του 2009.

Στα mail αυτά, ο Michael Jackson χαρακτηρίζεται "συναισθηματικά παράλυτος" και άρα δεν ήταν σε θέση να φέρει εις πέρας τις 50 συναυλίες, που είχαν προγραμματίσει για εκείνον. Προφανώς και γνώριζαν ότι ο βασιλιάς της pop ήταν σε άθλια κατάσταση.

O διευθυντής του show, Kenny Ortega, που γνώριζε τον Jackson για περισσότερα από 20 χρόνια, αποκάλυψε πως είχε ζητήσει ψυχιατρική παρέμβαση. Ισχυρίζεται πως υπήρχαν ενδείξεις, ότι ο διάσημος τραγουδιστής έπασχε από παράνοια, είχε γίνει ψυχαναγκαστικός και είχε άγχος.

Η επίσκεψη του Jackson στο Λονδίνο, λίγες μέρες πριν το θανατό του, είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες τους. Παρέμενε κλειδωμένος στο δωματιό του, έπινε, μεθούσε και ήταν απελπισμένος.

Αντιθέτως, η εταιρεία AEG, παρά τα όσα έγραφαν στα mail τα στελέχη της, ισχυριζόταν ότι ο Jackson ήταν απόλυτα υγιής.

Τώρα, όλα θα κριθούν στο δικαστήριο που θα γίνει το 2013.