ΚΟΣΜΟΣ

Αναγκαστική προσγείωση για τη σύζυγο του Ρόμνεϊ

Αναγκαστική προσγείωση για τη σύζυγο του Ρόμνεϊ

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε η Ανν Ρόμνεϊ, σύζυγος του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την Αμερικανική προεδρία, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση την Παρασκευή στο Κολοράντο, εξαιτίας καπνού που κατέκλυσε την καμπίνα των επιβατών, δήλωσε στο Πρακτορείο Ρόιτερς η εκπρόσωπος της προεκλογικής καμπάνιας του Μιτ Ρόμνεϊ, Σάρα Χέιλι.

Όπως φαίνεται, η καμπίνα των επιβατών κατακλύστηκε από καπνό εξαιτίας βραχυκυκλώματος στο ηλεκτρικό σύστημα του αεροσκάφους, το οποίο προκάλεσε φωτιά. Η Χέιλι επιβεβαίωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News ότι η Ανν Ρόμνεϊ δεν τραυματίστηκε.

Το τζετ στο οποίο επέβαινε η Ανν Ρόμνεϊ, πραγματοποιούσε δρομολόγιο από τη Νεμπράσκα προς το Λος Άντζελες, αλλά εξαιτίας του βραχυκυκλώματος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ντένβερ. Η Χέιλι δήλωσε στο Ρόιτερς ότι πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο αεροδρόμιο κατά την προσγείωση του αεροσκάφους.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το αεροσκάφος του μετέφερε την κυρία Ρόμνεϊ στο Λος Άντζελες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντένβερ στις 16:25 (τοπική ώρα). Το προσωπικό και η κυρία Ρόμνεϊ είναι ασφαλείς» δήλωσε υπάλληλος των Μυστικών Υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ρόμνεϊ πλήρωσε 1,9 εκατ. δολάρια σε φόρους