ΚΟΣΜΟΣ

Τον μαχαίρωσαν 38 φορές αλλά σώθηκε λόγω... πάχους!

Τον μαχαίρωσαν 38 φορές αλλά σώθηκε λόγω... πάχους!

Ένας 44χρονος αναλυτής υπολογιστών στη Βρετανία δέχτηκε 38 μαχαιριές και σύμφωνα με τους γιατρούς επέζησε επειδή είναι παχύσαρκος.

Ο Ντάνι Ρος από το Έξετερ έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του μια μέρα του Αυγούστου όταν δέχτηκε επίθεση από τον Ντέιβιντ Τζόνσον, 33 ετών, ο οποίος τον κατηγορούσε εσφαλμένα ότι είχε κλέψει χρήματα από έναν συγγενή του.

Ο Τζόνσον προσπάθησε αρχικά να στραγγαλίσει τον Ρος με τη ζώνη του. Ο 44χρονος έχασε τις αισθήσεις του, οπότε ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να του καταφέρει 38 χτυπήματα με ένα μαχαίρι της κουζίνας.

«Τον σκότωσα» είπε αργότερα ο Τζόνσον σε έναν φίλο του, όπως άκουσε το δικαστήριο την Τρίτη. Ο δράστης καταδικάστηκε για απόπειρα φόνου.

Ο Ρος θα μπορούσε να είχε πεθάνει από αιμορραγία αν δεν τύχαινε να βρίσκεται ένας φίλος του στο διαμέρισμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε 70 ράμματα.

«Το προσωπικό του νοσοκομείου ήθελε να μου το πει με τακτ... αλλά μου είπαν τελικά ότι αυτό που με έσωσε ήταν τα παραπανίσια κιλά» είπε ο Ρος στην εφημερίδα Irving of Exeter.