ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: 46χρονος ύποπτος για εξαφάνιση 5χρονης

Βρετανία: 46χρονος ύποπτος για εξαφάνιση 5χρονης

Στα χέρια της βρετανικής αστυνομίας βρίσκεται ένας 46χρονος άνδρας ο οποίος θεωρείται ύποτος για την εξαφάνιση ενός 5χρονου κοριτσιού στην Ουαλία.

Η 5χρονη Εϊπριλ Τζόουνς έκανε ποδήλατο με μια φίλη της κοντά στο σπίτι της στη μικρή πόλη Μακάινλετ το πρωί της Δευτέρας.

Η τελευταία φορά που την είδαν ήταν να ανεβαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να χάνεται. Άμεσα κινητοποιήθηκαν εκατοντάδες εθελοντές οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν την αστυνομία στις έρευνές της στην ύπαιθρο γύρω από την πόλη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του παιδιού.

Ειδικές αστυνομικές μονάδες με εκπαιδευμένα σκυλιά συνεργάζονται με συνεργεία διάσωσης και άντρες του λιμενικού που ήδη έχουν ερευνήσει τις όχθες του ποταμού Ντέβι. Προς το παρόν, είναι δύσκολο να ερευνήσουν και τμήμα του ποταμού, ο οποίος έχει πλημμυρίσει.

Η αστυνομία ελέγχει επίσης τις πληροφορίες για το όχημα στο οποίο επιβιβάστηκε η 5χρονη, αλλά και τις κάμερες ασφαλείας.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Ρεγκ Μπίβαν δήλωσε πως ο 46χρονος άντρας εξακολουθεί να κρατείται και θα ανακριθεί και πάλι αργότερα σήμερα.

Ο άντρας αυτός συνελήφθη στον αυτοκινητόδρομο Α487 βόρεια του Μακάινλετ, επειδή το αυτοκίνητό του έμοιαζε με αυτό που σύμφωνα με τις περιγραφές οδηγούσε ο άγνωστος που απήγαγε την μικρή.