ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σκληρή μάχη στο ντιμπέιτ των υποψήφιων αντιπροέδρων

ΗΠΑ: Σκληρή μάχη στο ντιμπέιτ των υποψήφιων αντιπροέδρων

Για την εξωτερική πολιτική και την οικονομία συγκρούστηκαν οι δύο υποψήφιοι αντιπρόεδροι, Τζο Μπάιντεν και Πολ Ράιαν, σε ένα ζωηρό ντιμπέιτ, το βράδυ της Πέμπτης στο Κεντάκι.

Επιδιώκοντας να δώσει νέα ορμή στην προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών μετά την κακή επίδοση του προέδρου Ομπάμα στο ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας, ο Τζο Μπάιντεν βγήκε αρκετές φορές στην επίθεση.

«Με όλο τον οφειλόμενο σεβασμό, αυτά είναι ανοησίες», είπε ο Μπάιντεν όταν ο Ρεπουμπλικάνος Πολ Ράιαν κατηγόρησε το Λευκό Οίκο ότι προβάλλει στον κόσμο μια εικόνα αδυναμίας των ΗΠΑ.

Ο Ρεπουμπλικανός αστειεύτηκε ότι ο Μπάιντεν, ο οποίος είναι γνωστός για τις γκάφες του, θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται ότι «μερικές φορές οι λέξεις δεν βγαίνουν με τον σωστό τρόπο».

Ο Ράιαν υπερασπίστηκε τις θέσεις του και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία διέκοπταν συχνά ο ένας τον άλλο και μιλούσαν ταυτόχρονα.

Οι Δημοκρατικοί υπολόγιζαν σε μια καλή επίδοση του Μπάιντεν για να δοθεί νέα ορμή στην εκστρατεία τους για το Λευκό Οίκο αφού η κακή επίδοση του Ομπάμα έδωσε στον Ρόμνεϊ προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο: