ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Πανικός σε κινηματογραφική αίθουσα

Βρετανία: Πανικός σε κινηματογραφική αίθουσα

Πανικός και ουρλιαχτά επικράτησαν σε κινηματογραφική αίθουσα του Νότιγχαμ στη Βρετανία, όταν παιδάκια μαζί με τις μαμάδες τους άρχισαν να τρέχουν αλλόφρονα προς την έξοδο, εξαιτίας ενός αναπάντεχου λάθους.

Περίπου 25 οικογένειες με τα παιδιά τους είχαν πάει να παρακολουθήσουν την προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Μαδαγασκάρη 3». Όταν όμως έσβησαν τα φώτα, αντί της παιδικής ταινίας άρχισε κατά λάθος να παίζει στο πανί το θρίλερ «Παραφυσική Δραστηριότητα 4». Η πρώτη σκηνή που προβλήθηκε έδειχνε ένα διαμελισμένο πτώμα. Σε συνδυασμό με τη ειδικά εφέ, το άφθονο αίμα και την τρομακτική μουσική, δεν χρειάστηκαν και πολύ οι μικροί θεατές να αρχίσουν να ουρλιάζουν από φόβο.

Εκπρόσωπος του κινηματογράφου ζήτησε συγγνώμη για το «τεχνικό λάθος» και διαβεβαίωσε ότι «ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί».

Επίσης, προσκάλεσε όσους γονείς δεν έφυγαν και είχαν την διάθεση, να παρακολουθήσουν το «Μαδαγασκάρη 3» μισή ώρα αργότερα. Τέλος, επέστρεψαν το αντίτιμο όλων των εισιτηρίων προσφέροντας στους θεατές επιπλέον δωρεάν εισιτήρια.