ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Πάστορας κάνει εξορκισμό σε... γκέι δαίμονα του σεξ!

Βίντεο: Πάστορας κάνει εξορκισμό σε... γκέι δαίμονα του σεξ!

O αιδεσιμότατος Μπομπ Λάρσον αυτοαποκαλείται ο μεγαλύτερος ειδικός παγκοσμίως σε ότι έχει σχέση με σέχτες, αποκρυφισμό και υπερφυσικά φαινόμενα.

Έχει εμφανιστεί στην Όπρα και στον Λάρι Κινγκ και πλέον έχει τη δική του εκπομπή στην αμερικανική καλωδιακή τηλεόραση, στην οποία κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Εξορκισμούς.

Ο Λάρσον υποστηρίζει ότι έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 15.000 εξορκισμούς στη ζωή του, με έναν από αυτούς να κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του Ίντερνετ, προσφέροντας απλόχερα το γέλιο, καθώς ο πάστορας έχει να αντιμετωπίσει ένα γκέι δαίμονα, όπως διαβάζουμε στο "Εχω νέα"..

Εκτός του «δαιμονισμένου», ο οποίος μουγκρίζει, γρυλίζει και γενικά κάνει ότι κάθε δαιμονισμένος που σέβεται τον εαυτό του, πολύ γέλιο έχει και ο πάστορας – όχι μόνο για το ντύσιμό του – αλλά κυρίως για τις ατάκες τύπου «απαλλάσσω αυτόν τον άντρα από την κατάρα της ομοφυλοφιλίας» και «το χειρότερο πράγμα στον κόσμο για τους άθλιους και βρωμερούς δαίμονες του σεξ είναι η φράση 'Άγιο Πνεύμα'. Πραγματικά το μισούν».