Έκαψε τα παιδιά της για να τραβήξει την προσοχή του συζύγου

Newsbomb

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η υπόθεση νεαρής μητέρας η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα δύο παιδιά της για να...

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η υπόθεση νεαρής μητέρας η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα δύο παιδιά της για να ευαισθητοποιήσει τον σύζυγό της ο οποίος την απατούσε.


Η 23χρονη Fiona Adams κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο ίδιο της το σπίτι και έκαψε ζωντανά τα δύο της παιδιά, τον 5χρονο Niamh και τη 2χρονη Cayden. Η Adams κατάφερε να γλιτώσει από τη φωτιά όταν πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου μαζί με τον 8 μηνών γιο της Kiernan στην αγκαλιά της.


Στη δίκη που ξεκίνησε τη Δευτέρα, ο δικηγόρος Timothy Spencer δήλωσε στους ενόρκους ότι η Adams με αυτό τον τρόπο επιζητούσε την προσοχή του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών, James Maynard, αφότου η σχέση τους έληξε. Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Maynard απατούσε επανειλημμένα την 23χρονη, με πρώτη φόρα λίγο καιρό μετά την γέννηση του Niamh.


Η νεαρή μητέρα δηλώνει αθώα, ωστόσο, βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού δείχνει την 23χρονη γυναίκα να σκηνοθετεί τη φωτιά στο σπίτι της σαν να της είχαν επιτεθεί βάνδαλοι.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved