ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Οι τελικές συγκεντρώσεις του Ρόμνεϊ

ΗΠΑ: Οι τελικές συγκεντρώσεις του Ρόμνεϊ

Έξι πολιτείες έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της τελικής ευθείας προς τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, ο προεδρικός υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ.

Την Παρασκευή, ο αντίπαλος του Μπαράκ Ομπάμα θα βρεθεί στο Ουισκόνσιν και σε δύο πόλεις του Οχάιο, στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Το Σάββατο, ανακοίνωσε τρεις προεκλογικές συγκεντρώσεις στο Νιου Χαμσάιρ (βορειοανατολικά), στην Αϊόβα (κεντρικά) και το Κολοράντο (δυτικά). Την Κυριακή, ο Ρόμνεϊ θα είναι και πάλι στην Αϊόβα και την Πενσυλβάνια, στα βορειοανατολικά, όπου ο Μπαράκ Ομπάμα προηγείται στις δημοσκοπήσεις και μάλιστα με σχετική άνεση. Όμως υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό.

Τη Δευτέρα το βράδυ, θα είναι και πάλι στο Οχάιο, ενώ θα ακολουθήσει η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν από το άνοιγμα των εκλογικών τμημάτων στο Νιου Χαμσάιρ.

Για τους προεδρικούς υποψηφίους, η ατζέντα των τελευταίων ημερών αποτελεί αναγκαιότητα, να προβάλλουνν την εικόνα του νικητή και να συγκινήσουν, όσους περισσότερους αναποφάσιστους είναι δυνατόν.

Το πρόγραμμα του υποψήφιου αντιπροέδρου των ρεπουμπλικάνων Πολ Ράιαν περιλαμβάνει μέχρι την Τρίτη, περιοδείες στο Κολοράντο, τη Νεβάδα, την Αϊόβα, το Οχάιο, την Πενσιλβάνια, τη Βιρτζίνια, και την Φλόριντα.