ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: «Bronco Bama Girl»-Tο κλάμα της 4χρονης για Ομπάμα-Ρόμνεϊ

Βίντεο: «Bronco Bama Girl»-Tο κλάμα της 4χρονης για Ομπάμα-Ρόμνεϊ

Η τετράχρονη Αμπιγκέιλ είναι το πρόσωπο των αμερικανικών εκλογών για τις τελευταίες ώρες, καθώς το βίντεο που τη δείχνει να κλαίει ναζιάρικα γιατί βαρέθηκε να ακούει για τον «Μπρόνκο Μπάμα και τον Μιτ Ρόμνεϊ» έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στο Διαδίκτυο.

«Βαρέθηκα τον Μπρόνκο Μπάμα και τον Μιτ Ρόμνεϊ», λέει η Αμπιγκέιλ. Η μαμά του το ρωτάει: «Γι' αυτό κλαις;» και η μικρή κουνάει καταφατικά το κεφάλι.

«Σύντομα θα τελειώσει, σύμφωνοι; Οι εκλογές σύντομα θα τελειώσουν», λέει η μαμά ενώ η μικρή απαντά «ok».

Το βίντεο, που ανέβασε στο Youtube η μαμά της Αμπιγκέιλ, είδαν περισσότεροι από δύο εκατομμύρια χρήστες και έχει προκαλέσει ατέλειωτα σχόλια στο Twitter και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Η Αμπιγκέιλ γρήγορα επονομάσθηκε «Μπρόνκο Μπάμα γκερλ» και έγινε το σύμβολο της κούρασης που έχει καταλάβει αρκετούς Αμερικανούς έπειτα από μήνες συζητήσεων.

Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι είχε ακούσει στο αυτοκίνητο μια εκπομπή του NPR, του δημόσιου αμερικανικού ραδιοφώνου, το οποίο ζήτησε στη συνέχεια συγγνώμη. «Εξ ονόματος του NPR και όλων των άλλων μέσων ενημέρωσης, ζητούμε συγγνώμη από την Αμπιγκέιλ (...). Πρέπει να το παραδεχθούμε, η εκστρατεία ήταν μακρά και για μας. Ας πούμε λοιπόν στον εαυτό μας 'μόνο λίγες μέρες ακόμη, μόνο λίγες μέρες ακόμη, μόνο λίγες μέρες ακόμη'», έγραψε στο μπλογκ του NPR ο Μαρκ Μέμοτ, αρμόδιος του ραδιοσταθμού για τις σχέσεις με τους ακροατές.

Δείτε το βίντεο: