ΚΟΣΜΟΣ

Rama: Είμαστε το μόνο κόμμα που στο πρόγραμμα μας έχουμε το «τσάμικο»

Rama: Είμαστε το μόνο κόμμα που στο πρόγραμμα μας έχουμε το «τσάμικο»

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Eddi Rama μέσω twitter - όπως συνηθίζει – γράφει για όλα τα θέματα της αλβανικής επικαιρότητας.

Έκανε έκκληση σε όλα τα μικρά κόμματα(χωρίς εξαίρεση) να συμμαχήσουν μαζί του για να ανατρέψουν τον καθεστωτικό Berisha.

Για το θέμα Μπαριαμπά είπε πως «το πρόβλημα της Αλβανίας δεν είναι μία προσωπική υπόθεση που βρίσκεται στα αμερικάνικα δικαστήρια αλλά ο μέγας ληστής του αλβανικού λαού που είναι η οικογένεια Μπερίσα».

Εκεί όμως που αιφνιδίασε ο πρόεδρος ήταν οι δηλώσεις για το «τσάμικο», όπως διαβάζουμε στον Βορειοηπειρώτη, λέγοντας πως «όλοι θυμούνται την υπόθεση αυτή προεκλογικά ενώ εμείς είμαστε το μόνο κόμμα που έχουμε το «τσάμικο» στο πρόγραμμα μας»!

Στην ιστοσελίδα του αλβανικού κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος δεν υπάρχει πρόγραμμα αλλά το καταστατικό και οι αρχές και δεν φαίνεται να υπάρχει αυτό το θέμα. Το ίδιο το τσάμικο κόμμα PDIU, στο πρόγραμμα του ευαγγελίζεται τις αρχές της ΕΕ και των διεθνών οργανισμών και με άλλα λόγια, και πιο αναλυτικά, λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα με αυτό που λέει και το Σοσιαλιστικό.