ΚΟΣΜΟΣ

Ταινία η άνοδος και πτώση του Λανς Άρμστρονγκ

Ταινία η άνοδος και πτώση του Λανς Άρμστρονγκ

Ταινία για την άνοδο και την πτώση του ΛανςΆρμστρονγκ ετοιμάζει το Χόλιγουντ, όπως έγινε γνωστό χθες Παρασκευή

ημέρα προβολής του δεύτερου μέρους της συνέντευξής του στην Όπρα Γουίνφρεϊ με τη δημόσια ομολογία του για πολύχρονη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline.com, η Paramount έχει ήδη αγοράσει τα δικαιώματα για τη μεγάλη οθόνη και θα γυρίσει ταινία που θα βασίζεται στο αναμενόμενο βιβλίο με τίτλο «Ο κύκλος του ψεύδους: Η πτώση του Λάνς Άρμστρονγκ. Το βιβλίο γράφτηκε από την Τζούλι Μονκούρ, η οποία επί μία δεκαετία κάλυπτε για λογαριασμό των New York Times τους αγώνες και τις νίκες του ποδηλάτη.

Στο β' μέρος της συνέντευξής του, ο Λανς Άρμστρονγκ παραδέχεται ότι ήταν «ντροπή» να παίρνει βοηθήματα ντόπινγκ κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Ντρέπομαι για αυτό που έκανα. Αυτή είναι μια βρώμικη επιχείρηση», ανέφερε και γνωστοποιεί ότι αναγκάζεται να εγκαταλείψει το ίδρυμα κατά του καρκίνου Livestrong, που ίδρυσε ο ίδιος.

Ο Άρμστρογνκ δηλώνει επίσης ότι ένας από τους παράγοντες που τον οδήγησε στη δημόσια ομολογία για το ντόπινγκ, ήταν η επιθυμία του να αναβιώσει τον ανταγωνισμό.