ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα πίσω από το θάνατο των Ελλήνων στο Λονδίνο

Άγριο έγκλημα πίσω από το θάνατο των Ελλήνων στο Λονδίνο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου των δύο ηλικιωμένων Ελλήνων, οι οποίοι βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο διαμέρισμά τους στην περιοχή Φίνσλεϋ στο βόρειο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, οι έρευνες των βρετανικών αρχών φαίνεται πως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο 70χρονος μαχαίρωσε την 81χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι τους.

Το σενάριο αυτό ενισχύει ο εντοπισμός ενός άδειου πλαστικού μπιτονιού, το περιεχόμενο του οποίου φαίνεται πως περιέχυσε ο 70χρονος στο σπίτι, βάζοντας του στην συνέχεια φωτιά.

Εξάλλου, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας, αιτία θανάτου της άτυχης ηλικιωμένης φαίνεται πως ήταν οι μαχαιριές που δέχθηκε στο σώμα της. Όσο για τον σύζυγο της, φαίνεται πως απανθρακώθηκε από την πυρκαγιά.

Πάντως, παρόλο που οι περίοικοι δεν είχαν αντιληφθεί οποιεσδήποτε προστριβές μεταξύ του ζευγαριού, ο διαχωρισμός του σπιτιού σε δύο πατώματα, όπως ανέφερε η αστυνομία, καταδεικνύει ότι οι δυο τους δεν ζούσαν μαζί.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι στις 6 το πρωί της Τρίτης και τέθηκε υπό έλεγχο 2 ώρες αργότερα. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού και ο σύζυγος της σε δωμάτιο του πρώτου ορόφου.

Διαβάστε επίσης:

Τραγικό τέλος για ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων στο Λονδίνο