ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μισόνι

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μισόνι

Πέντε εβδομάδες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βιτόριο Μισόνι, η σύζυγός του και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Καθώς δεν υπάρχουν νεότερα στοιχεία για την υπόθεση, οι οικογένειες Μισόνι και Φορέστι απευθύνουν έκκληση σε όσους γνωρίζουν το οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει την έρευνα για τον εντοπισμό των τεσσάρων επιβατών του μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους που πετούσε κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

«Η μόνη βεβαιότητα σήμερα ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε. Με τη βοήθεια της ιταλικής κυβέρνησης και εκείνης της Βενεζουέλας, εμείς και οι οικογένειές μας θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να μας δώσει οποιαδήποτε ουσιαστική πληροφορία για να τους εντοπίσουμε, με την ελπίδα να τους αγκαλιάσουμε ξανά», γράφουν στο μήνυμά τους οι κόρες των δύο ζευγαριών που εξαφανίστηκαν.

«Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που εξακολουθούν να μας υποστηρίζουν σε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, ευχαριστούμε όσους μας έγραψαν με αγάπη δίνοντας μας ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Για αυτό το λόγο επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας ζητώντας από οποιονδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει με νέες πληροφορίες. Ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας. Γράψτε μας στο e-mail: troviamoli@gmail.com», ολοκληρώνουν το μήνυμά τους οι οικογένειες.