ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Νήπια κάνουν μπάνιο με παγωμένο νερό στους -15 βαθμούς!

Βίντεο: Νήπια κάνουν μπάνιο με παγωμένο νερό στους -15 βαθμούς!

Οι υπεύθυνοι του νηπιαγωγείου, βγάζουν τα παιδιά, που φορούν μόνο το μαγιό τους, στο χιονισμένο προαύλιο, με τη θερμοκρασία να είναι στου -15 βαθμούς Κελσίου και τα περιλούζουν με παγωμένο νερό!

Συμβαίνει στην πόλη Krasnoyarsk της Σιβηρίας, όπου οι δάσκαλοι, εφαρμόζουν μία ασυνήθιστη πρακτική για να ...δυναμώσουν τον οργανισμό των μικρών μαθητών και να τα σκληραγωγήσουν!

Πριν τα παιδιά βγουν στο προαύλιο κάνουν ντους με κρύο νερό, ενώ οι δάσκαλοι συμμετέχουν τις περισσότερες φορές στη διαδικασία που ακολουθείται στο συγκεκριμένο σχολείο τα τελευταία 13 χρόνια όπως αναφέρουν τα perierga.gr

Οι παιδίατροι παρακολουθούν την υγεία των παιδιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ υποβάλλουν τα παιδιά σε πολλές ιατρικές εξετάσεις.

«Τα παιδιά το απολαμβάνουν αν και οι γονείς στην αρχή σοκαρίστηκαν με το θέαμα», αναφέρεται σε δελτίο τύπου των Υγειονομικών Υπηρεσιών της περιοχής. Αν και δεν επιτρέπουν όλοι οι γονείς τη συμμετοχή των παιδιών τους στη διαδικασία, το 70% από αυτούς, έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο: