ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό: Πήρε πίσω τον σκύλο του με μια φωτογραφία στο Facebook

Συγκλονιστικό: Πήρε πίσω τον σκύλο του με μια φωτογραφία στο Facebook

Φύλακας άγγελος για έναν άνθρωπο που κινδύνεψε να χάσει τον σκύλο του, αποδείχθηκε η Maria Sanchez.

Ο Dave Thomas, από το San Bernardino, φυλακίστηκε για τροχαίες παραβάσεις, με αποτέλεσμα οι αρχές να βάλουν το σκύλο του σε καταφύγιο ζώων.

Αφού βγήκε από τη φυλακή πήγε στο καταφύγιο του San Bernardino για να πάρει πίσω τον Buzz. Για να τον παραδώσουν όμως ζήτησαν το ποσό των 400 δολαρίων.

Ο άνδρας έσκυψε περίλυπος δίπλα στο δυόμισι ετών σκύλο του, που βρισκόταν μέσα σε ένα κλουβί. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχε τα 400 δολάρια, που χρειάζονταν για να τον πάρει μαζί του.

Εκείνη τη στιγμή, δίπλα του περνούσε η Maria Sanchez, η οποία τον φωτογράφισε να δίνει στο σκύλο του λίγο νερό, μέσα σε ένα μπολ.

Η Maria επιστρέφοντας σπίτι της, ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρήστες του διαδικτύου, υποσχέθηκαν να βοηθήσουν τον Dave.

Το βασικό πρόβλημα ήταν να τον εντοπίσουν, καθώς η Maria δεν γνώριζε ούτε το όνομα του, ούτε τη διεύθυνση κατοικίας του αλλά ούτε και το τηλέφωνό του.

Τελικά και αφού η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου, κατάφεραν να τον βρουν την περασμένη Δευτέρα και να του επιστρέψουν τον πολυαγαπημένο του Buzz

"Ο Θεός να σας ευλογεί", είπε όταν του τηλεφώνησαν.

Ρoή Ειδήσεων