ΚΟΣΜΟΣ

Εξετάζεται εμπλοκή της Αντζελίνας Τζολί στη δολοφονία παπαράτσι

Εξετάζεται εμπλοκή της Αντζελίνας Τζολί στη δολοφονία παπαράτσι

Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο της showbiz η είδηση της δολοφονίας του φωτογράφου Ντανιέλ Λο Πρέστι. Ο 42χρονος Ιταλός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με μια σφαίρα στο κεφάλι, έναν τρόπο που χρησιμοποιεί η Μαφία όταν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο Πρέστι ήταν ένας από τους πιο γνωστούς παπαράτσι. Και όχι άδικα, καθώς με τον φακό του είχε «συλλάβει» μερικούς από τους γνωστούς stars της showbiz, όπως τη Ριάνα, τη Μπιγιονσέ και τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ωστόσο οι επαγγελματικές μετοχές εκτοξεύθηκαν όταν έπιασε τον Μπραντ Πιτ να διασκεδάζει με μια γυναίκα στη Μάλτα. Μάλιστα οι φήμες λένε ότι η φωτογραφία είχε κάνει έξαλλη την Αντζελίνα Τζολί.«Μοιάζει με ξεκαθάρισμα της Μαφίας. Ή μπορεί κάποιος να μην ήθελε να δημοσιευτεί η φωτογραφία του» αναφέρουν πηγές μέσα από την αστυνομία.

Ενώ ο εκπρόσωπος των αρχών δήλωσε: «Δεν αποκλείουμε τη σύνδεση ανάμεσα στη δουλειά και τη δολοφονία του. Ωστόσο μέχρι στιγμής τα στοιχεία δε δείχνουν στη δολοφονία να εμπλέκεται κάποιος celebrity, ο οποίος είχε φωτογραφηθεί από τον Πρέστι».