ΚΟΣΜΟΣ

Είναι εθισμένος στις Μπάρμπι-Έχει ξοδέψει 80.000 δολ.για 2.000 κούκλες

Είναι εθισμένος στις Μπάρμπι-Έχει ξοδέψει 80.000 δολ.για 2.000 κούκλες

Δύο χιλιάδες κούκλες Μπάρμπι και χίλιες κούκλες Κεν καθιστούν “Ονειρεμένο” το σπίτι του ανθρώπου Μπάρμπι, κ. Στάνλεϊ Κόλοραϊτ.

Ο 41χρονος άντρας, αυτοαποκαλούμενος ως “Barbie-Man”, ξεκίνησε τη συλλογή του πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, και ξοδεύει περίπου 30.000 δολάρια το χρόνο, προκειμένου να την επεκτείνει.

Ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης έχει στη συλλογή του πάνω από 2.000 Μπάρμπι και 1.000 Κεν, με το κόστος της κάθε μίας να ξεπερνάει τα 1.000 δολάρια. Επίσης, έχει αγοράσει 3.000 φορέματα Μπάρμπι, μαζί με ένα ειδικά φτιαγμένο από τον σχεδιαστή Όσκαρ ντε λα Ρέντα, καθώς και ένα αεροπλάνο, μία μοτοσυκλέτα, μία λιμουζίνα και ένα τροχόσπιτο για τις κούκλες του.

Η τεράστια συλλογή του Κόλοραϊτ περιλαμβάνει τα πάντα, από μακιγιάζ και καλλυντικά για Μπάρμπι, μέχρι ένα “Ονειρεμένο Σπίτι”, το οποίο περιέχει ντουζ και ασανσέρ, με το κόστος του να εκτιμάται στα 1.000 δολάρια.

Ο κ. Κόλοραϊτ, που εργάζεται ως καθαριστής, δηλώνει: “Ξεκίνησα με μόλις μία κούκλα Μπάρμπι, και έκτοτε η συλλογή μου δεν έχει σταματήσει να μεγαλώνει. Η Μπάρμπι δεν είναι απλά ένα παιχνίδι για παιδιά, είναι και για ενήλικες. Απλά δεν μπορώ να σταματήσω να τις αγοράζω, μου είναι σαν ναρκωτικό, είμαι εθισμένος”.