Θύμα ομαδικού βιασμού ανταποκρίτρια στην πλατεία Ταχρίρ

Newsbomb

Άγρια επίθεση ξυλοδαρμού και σεξουαλικής κακοποίησης δέχθηκε στην Αίγυπτο η ανταποκρίτρια...

Άγρια επίθεση ξυλοδαρμού και σεξουαλικής κακοποίησης δέχθηκε στην Αίγυπτο η ανταποκρίτρια της εκπομπής "60 λεπτά" του αμερικανικού δικτύου CBS, Λάρα Λόγκαν, η οποία βρισκόταν στο Κάιρο για να καλύψει την εξέγερση των Αιγυπτίων κατά του Χόσνι Μουμπάρακ.

Η Λόγκαν βρισκόταν κοντά στην πλατεία Ταχρίρ, την Παρασκευή που παραιτήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου και τα πλήθη παραληρούσαν από χαρά, όταν μια ομάδα διακοσίων ατόμων πλησίασε αυτήν και το συνεργείο της.

Στη σύγκρουση που ακολούθησε, η δημοσιογράφος χωρίστηκε από το συνεργείο. Υπέστη βάναυσο ξυλοδαρμό και βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση, πριν σωθεί από μια ομάδα γυναικών και είκοσι στρατιώτες που επενέβησαν, ανέφερε το CBS.

Τώρα, η 39χρονη πολεμική ανταποκρίτρια από τη Νότια Αφρική βρίσκεται στο σπίτι της με τα δύο παιδιά και τι σύζυγό της, αφού παρέμεινε σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον για ανάρρωση.

Η Λόγκαν έχει εμπειρία 20 ετών στις εμπόλεμες ζώνες. Έχει καλύψει τόσο τα πρώτα χρόνια του πολέμου στο Αφγανιστάν όσο και την εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved