ΚΟΣΜΟΣ

Πληρώνει το πάθος του για τις γυναίκες ο Τζορτζ Σόρος

Πληρώνει το πάθος του για τις γυναίκες ο Τζορτζ Σόρος

Η 29χρονη πρώην αγαπημένη του 82χρονου μεγιστάνα του ζητά με αγωγή 50 εκατ. δολάρια...


Μπορεί ο ηλικιωμένος χρηματιστής να κερδίζει δισεκατομμύρια προβλέποντας και ποντάροντας στην οικονομική καταστροφή ολόκληρων χωρών, όμως φαίνεται πως στην αγάπη ή στον τομέα των ερωτικών σχέσεων για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν έχει την ίδια... ρέντα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος πρωταγωνιστεί στα περιοδικά που ασχολούνται με τα «άπλυτα» των διασήμων, με αφορμή τα «παρατράγουδα» που ακολούθησαν το τέλος της σχέσης του με την 29χρονη σήμερα Βραζιλιάνα ηθοποιό Αντριάνα Φερέιρ.

Το 2011, λοιπόν, η Φερέιρ κατάθεσε αγωγή εναντίον του Σόρος για αθέτηση υπόσχεσης, με την οποία του ζητούσε 50 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση.

Η υπόσχεση αφορούσε σε ένα διαμέρισμα αξίας 2 εκατ. δολαρίων στο πανάκριβο κέντρο του Μανχάταν, το οποίο θα της αγόραζε προς απόδειξη του έρωτά του...

Ωστόσο, ο «μεγαλοκαρχαρίας» αποδείχθηκε... ζωηρούλης και σε λίγο καιρό έκανε το διαμέρισμα δώρο στη νυν και επίσης νεαρή αγαπημένη του, Ταμίκο Μπόλτον.

«Ήμασταν στο κρεβάτι, όταν τον ρώτησα για το διαμέρισμα και εκείνος μου απάντησε ψυχρά ότι το είχε δώσει σε άλλη φίλη του. Τότε άρχισα να φωνάζω και αυτός μου απάντησε ότι δε τον νοιάζει», αφηγείται προφανώς απογοητευμένη η Βραζιλιάνα ηθοποιός, ενώ υποστηρίζει πως ο Τζορτζ Σόρος το ίδιο βράδυ τη χαστούκισε και προσπάθησε να την πνίξει.

Αν και η υπόθεση εκκρεμεί από το 2011, πρόσφατα πήρε νέα τροπή, καθώς ο «μεγαλοκαρχαρίας» απάντησε με αγωγή για δυσφήμιση αναφέροντας πως η Φερέιρ ήταν αυτή που του τις «έβρεξε», αφού του επιτέθηκε με μια λάμπα.

«Η λάμπα χτύπησε στο χέρι του Τζορτζ Σόρος, έπεσε στο πάτωμα και έσπασε. Ο Σόρος δεν χτύπησε, ωστόσο, όταν η Φερέιρ σηκώθηκε από το κρεβάτι, πάτησε στα γυαλιά και έκοψε το πόδι της», αναφέρουν οι δικηγόροι του Σόρος στην αγωγή τους.