ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε το μπλουζάκι στη μνήμη του Χιθ Λέτζερ

Δείτε το μπλουζάκι στη μνήμη του Χιθ Λέτζερ

Φόρο τιμής στον Χιθ Λέτζερ αποφάσισαν να αποτίσουν οι φίλοι και η οικογένειά του, τυπώνοντας ένα μπλουζάκι, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Ο Αυστραλός ηθοποιός πέθανε πριν από πέντε χρόνια, στα 28 του χρόνια, από υπερβολική δόση ηρεμιστικών. Μετά θάνατον βραβεύθηκε με Όσκαρ για τον ρόλο του ως Τζόκερ στη σειρά ταινιών Μπάτμαν με τίτλο «Σκοτεινός Ιππότης».

Το μπλουζάκι έχει πάνω του τυπωμένη μία φωτογραφία του που τον δείχνει να χαμογελά ποζάροντας με ένα σκέιτμπορντ, δίπλα στον ποταμό του Λος Άντζελες. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2004, την χρονιά που γυρίστηκε η επιτυχημένη ταινία «Brokeback Mountain».

«Του Χιθ του άρεσε πολύ το σκέιτμπορντ και ήθελε να κάνει μία φωτογράφηση που θα απολάμβανε», είπε ο Μπεν Γουότς, μεγαλύτερος αδελφός της ηθοποιού Ναόμι Γουότς και φωτογράφος στη Νέα Υόρκη.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του t-shirt, το οποίο πωλείται έναντι 110 δολαρίων, θα διατεθούν στις αγαπημένες φιλανθρωπικές οργανώσεις του Λέτζερ. Πρόκειται για προϊόν συνεργασίας μεταξύ του Γουότς και της αδελφής του Λέτζερ, που είναι σχεδιάστρια, Ελάνα Ρόζα, με στόχο να τιμηθεί η μνήμη του ηθοποιού, ο οποίος ήταν γνωστός λάτρης των T-shirts.