ΚΟΣΜΟΣ

Η Πάρις Χίλτον απήγαγε τις αδελφές Καρντάσιαν!

Η Πάρις Χίλτον απήγαγε τις αδελφές Καρντάσιαν!

Πόσες Καρντάσιαν χωράνε σε ένα πορτμπαγκάζ;


Οι τρεις αδερφές Καρντάσιαν, η Κλόε, η Κόρτνι και η Κιμ είναι δεμένες και φιμωμένες στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, ενώ από τη θέση του οδηγού κλείνει πονηρά το μάτι η Πάρις Χίλτον.

Τι αυτοκίνητο επέλεξε η Πάρις για να απαγάγει τις άσπονδες φίλες της; Ένα Ford, μας λέει το διαφημιστικό της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που ποτέ δεν πήρε έγκριση για δημοσίευση.

Βρήκε όμως το δρόμο του προς το διαδίκτυο, όπου από την ώρα της ανάρτησής του έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Τόσο η διαφημιστική εταιρεία όσο και η Ford καταδίκασαν τη δημοσίευση του πόστερ, με το ανάρμοστο -όπως είπαν- περιεχόμενο.

Σε ανακοίνωσή της η Ford αναφέρει: «Λυπούμαστε βαθύτατα για το περιστατικό και συμφωνούμε με τους συνεργάτες μας της διαφημιστικής ότι δεν έπρεπε ποτέ να έχει συμβεί. Το πόστερ είναι αντίθετο με τα στάνταρντ επαγγελματισμού και αξιοπρέπειάς μας».

Σε μια άλλη εκδοχή του «απρεπούς» πόστερ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει δέσει με χειροπέδες και έχει φιμώσει τρεις γυναίκες-μπελάδες, μεταξύ των οποίων τη γνωστή Ρούμπι. Το σλόγκαν από κάτω γράφει «Αφήστε τις έγνοιες πίσω» και ο «Καβαλιέρε» χαμογελάει κάνοντας το σήμα της νίκης.