Στριπτιτέζ σε ρόλο λέκτορα σε πανεπιστήμιο

Newsroom Newsroom

Στριπτιτέζ σε ρόλο λέκτορα σε πανεπιστήμιο

Ένα διαφορετικό μάθημα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του Pasadena City College, όταν ο καθηγητής τους Ούγκο Σβάιζερ, κάλεσε μια πορνοστάρ στην αίθουσα για να τους μιλήσει για την πορνογραφία.

«Το μάθημα έχει στόχο να προσφέρει στους φοιτητές τα στοιχεία αυτά ώστε να κατανοήσουν την πορνογραφία σαν ένα εργαλείο ιστορικό και σύγχρονο. Οι φοιτητές ζουν σε μια κοινωνία που είναι γεμάτη με πορνογραφικό υλικό, όμως έχουν σπάνια την δυνατότητα να μάθουν κάτι σχετικά με το θέμα», εξήγησε ο Σβάιζερ, τονίζοντας ότι στο μάθημα δεν υπάρχει προβολή ροζ ταινιών, καθώς αυτή είναι μια δραστηριότητα που καλούνται οι φοιτητές να την κάνουν σπίτι, ενμε κοπό την υλοποίηση εργασίας.

Η πορνοστάρ προσπάθησε να καταρρίψει κάποια στερεότυπα που υπάρχουν γύρω από τους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών, λέγοντας πως: «Όλοι νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι το πορνό. Πολλοί νομίζουν πως εμφανιζόμαστε στη σκηνή και κάνουμε σεξ με οποιονδήποτε. Όμως, δεν είναι έτσι. Το κάνω μόνο με ανθρώπους που νιώθω ότι υπάρχει χημεία».

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο καθηγητής Σβάιζερ καλεί ηθοποιό ροζ ταινιών στο Πανεπιστήμιο, καθώς πριν λίγο καιρό είχε επισκεφθεί την τάξη του ο Τζέιμς Ντιν, παρά τις αντιδράσεις της διεύθυνση του Pasadena City College.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved