ΚΟΣΜΟΣ

Προσέλαβε συνοδό πολυτελείας για τον ανάπηρο και παρθένο γιο της

Προσέλαβε συνοδό πολυτελείας για τον ανάπηρο και παρθένο γιο της

Οργή σε παγκόσμιο επίπεδο έχει προκαλέσει το νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4, το οποίο και έδειξε μια απεγνωσμένη μητέρα, που προσέλαβε συνοδό πολυτελείας, για να κάνει σεξ με τον παρθένα, ανάπηρο και με μαθησιακά προβλήματα 26χρονο γιο της.


Η σειρά με το όνομα «Can Have Sex, Will Have Sex», έχει ξεκινήσει να προβάλλεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν, ενώ οι πιο πρόσφατες εκπομπές είναι αφιερωμένες σε άτομα που αντιμετωπίζουν κινησιολογία προβλήματα, και πως συμπεριφέρονται στη σεξουαλική τους ζωή.

Μεταξύ αυτών, είναι και ο 26χρονος Τζον, ο οποίος ποτέ δεν είχε σύντροφο στη ζωή του, κάτι που έσπρωξε τη μητέρα του στη ανάγκη να «διευθετήσει» εκείνη το θέμα, όπως πίστευε πως είναι σωστό: Να προσλάβει μία επαγγελματία του είδους, για να του πάρει την παρθενιά.
Μεταξύ των υπολοίπων πρωταγωνιστών, υπάρχει και ο νεαρός Καρλ, ο οποίος παρέλυσε σε ένα μεγάλο μέρος του σώματός του πρόσφατα και δηλώνει πως έχει συμβιβαστεί στη ζωή του χωρίς τη στύση.

Η περίπτωση που ξεχωρίζει, όμως, είναι εκείνη του Πιτ, ο οποίος, ναι μεν, πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, αλλά μπορεί να είναι ακόμη ενεργός σεξουαλικά. Μάλιστα, όπως, ο ίδιος δηλώνει, η παράλυση τον βοηθά στο να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις στάσεις, και ευελπιστεί να γίνει ο πρώτος παράλυτος πορνοστάρ της Βρετανίας.