ΚΟΣΜΟΣ

Ρούμπι: Ήθελαν να χτυπήσουν τον Μπερλουσκόνι και έπληξαν εμένα

Ρούμπι: Ήθελαν να χτυπήσουν τον Μπερλουσκόνι και έπληξαν εμένα

Η πέτρα του σκανδάλου Ρούμπι-γκέιτ διαμαρτυρήθηκε κατά των δικαστών που χειρίζονται την υπόθεση, έξω από το δικαστικό μέγαρο του Μιλάνου.


Η 19χρονη –πλέον- Ρούμπι Καρίμα τόνισε στους δημοσιογράφους ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές σχέσεις επί πληρωμή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Για να χτυπήσει τον Μπερλουσκόνι, ο Τύπος έπληξε εμένα. Δεν είχα ποτέ σεξουαλικές σχέσεις επί πληρωμή με τον 'Καβαλιέρε', δεν είμαι ιερόδουλη», είπε.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η Μαροκινή συμμετείχε στα «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού όταν ήταν ακόμη ανήλικη. Η ίδια υποστηρίζει ότι «κατάλαβε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένας πόλεμος κατά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι» και βρέθηκε «μπλεγμένη στην ιστορία αυτή, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη».

«Δεν θέλω να καταστραφεί η ζωή μου, το οφείλω στην κόρη μου. Οι δικαστές πρέπει επιτέλους να με αφήσουν να καταθέσω», κατέληξε η Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, η οποία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο παντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη.

Ο Μπερλουσκόνι, στη δίκη για τα πάρτι στη βίλα του Άρκορε κατηγορείται για συμμετοχή σε προαγωγή ανηλίκων την πορνεία, ενώ η Ρούμπι, όταν είχε κληθεί να καταθέσει, τον περασμένο Δεκέμβριο, δεν παρουσιάστηκε, προφασιζόμενη ότι ήταν στο Μεξικό.