ΚΟΣΜΟΣ

Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα του 8χρονου που σκοτώθηκε στη Βοστώνη

Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα του 8χρονου που σκοτώθηκε στη Βοστώνη

Για τον χαμό του γιου του και τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας του και της κόρης του από τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, μίλησε ο πατέρας του Μάρτιν.

Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να έχει μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης καθώς μέσα σε μία ημέρα έχασε τον γιο του, η γυναίκα του τραυματίστηκε σοβαρά καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες και η κόρη του έχασε το ένα της πόδι κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Μάρτιν είπε χαρακτηριστικά: «ο αγαπημένος μου γιος Μάρτιν, πέθανε από τραύματα που υπέστη στην επίθεση της Βοστώνης. Η σύζυγός και η κόρη μου αναρρώνουν καθώς υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό. Ευχαριστούμε την οικογένειά μας και τους φίλους μας και όσους γνωρίζουμε, ακόμα και όσους δεν γνωρίζουμε. Τους ευχαριστούμε για τη σκέψη και τις προσευχές τους. Τους ζητώ να συνεχίσουν να προσεύχονται για την οικογένειά μου και τη μνήμη του Μάρτιν. Ζητώ επίσης την υπομονή και τη διακριτικότητά σας, ενώ προσπαθούμε να ανακάμψουμε σε στιγμές πένθους. Σας ευχαριστώ», είπε μιλώντας την Boston Globe ο Μπιλ Ρίτσαρντ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα δημοσιογραφικά πρακτορεία, το αγόρι, στεκόταν πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης, μαζί με τη μητέρα του και την αδερφή του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.