ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαρισμένη η χήρα του Ταμερλάν Τσαρνάεφ

Σοκαρισμένη η χήρα του Ταμερλάν Τσαρνάεφ

Η χήρα του Ταμερλάν Τσαρνάεφ, ο οποίος σε συνεργασία με τον μικρότερο αδελφό του θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι για τις αιματηρές εκρήξεις στη Βοστώνη, συνεργάζεται με κάθε τρόπο με τις αρχές, ενώ φαίνεται να είναι απόλυτα σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ο σύζυγός της ήταν υπεύθυνος για τις βομβιστικές επιθέσεις που κόστισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ακόμα 264 άνθρωποι.

Ο 26χρονος τσετσένος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με τις αστυνομικές αρχές, ενώ ο 19χρονος αδελφός του, Τζοχάρ, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Ο δικηγόρος της Κάθριν Ράσελ, σύζυγος του Ταμερλάν Τσαρνάεφ, αρνήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου οποιαδήποτε ανάμειξη της 24χρονης γυναίκας με το σχέδιο των βομβιστικών επιθέσεων. «Κάνει ό,τι μπορεί ώστε να βοηθήσει στις έρευνες των ομοσπονδιακών αρχών», δήλωσε ο δικηγόρος της. «Είναι πραγματικά σοκαρισμένη από τις αναφορές σχετικά με την ανάμειξη του συζύγου της και του αδελφού του στις επιθέσεις».