ΣΟΚ: Βασάνιζαν τα τέσσερα παιδιά τους επί 10 χρόνια

Τέσσερα αδέρφια από το Βέλγιο ζούσαν έναν εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, με βασανιστές τους ίδιους τους τους γονείς.

ΣΟΚ: Βασάνιζαν τα τέσσερα παιδιά τους επί 10 χρόνια
1'

Ο Sebastien Hardenne και η Isabelle Simon κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το βασανισμό και την κακοποίηση των παιδιών τους επί δέκα χρόνια. Οι δυο τους κρατούσαν τις τρεις κόρες και τον ένα τους γιο κλεισμένους μέσα σε ένα δωμάτιο κατά τη διάρκεια της νύχτας και τα «τάιζαν» μέσα από μια τρύπα που είχαν ανοίξει σε ένα τοίχο.

Τα χτυπούσαν με ξύλινες και σιδερένιες βέργες και μαστίγια, με μια ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα, ενώ ο πατέρας τους ουρούσε μέσα στα στόματά τους και τους υπέβαλλε στο βασανιστήριο με το νερό, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Δύο από τα κορίτσια τα είχαν κλείσει μάλιστα και μέσα σε μια βαλίτσα, ενώ τα πασάλειβαν και με περιττώματα σκύλων αναγκάζοντάς τες να περιφέρονται έτσι στο δωμάτιο, ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες στην πόλη Biron ειδοποιήθηκαν από το σχολείο των παιδιών το 2003 ότι ήταν βρώμικα και υποσιτισμένα, όμως οι αρχές δεν αντέδρασαν.

Τη φροντίδα των παιδιών –τώρα ηλικίας από 11 έως 16- έχουν αναλάβει κοινωνικές υπηρεσίες στην πόλη Namur, προσθέτει το δημοσίευμα.

Το ζευγάρι τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι 10 χρόνια με την κατηγορία της «απάνθρωπης μεταχείρισης» ενώ καταδικαστική απόφαση αναμένεται να βγει στις 12 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή