ΚΟΣΜΟΣ

Η «καυτή» Alina που ξελόγιασε τον Ρώσο πρόεδρο!

Η «καυτή» Alina που ξελόγιασε τον Ρώσο πρόεδρο!

Για τα μάτια της χώρισε, την επί 30 χρόνια, σύζυγό του - Από Ολυμπιονίκης, Πρώτη Κυρία η Alina Kabaeva

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004, μας ατένιζε από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου έχοντας μόλις κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στη ρυθμική γυμναστική.

Εννιά χρόνια μετά όλα δείχνουν πως η Alina κατέκτησε έναν ακόμη απαιτητικό στόχο: να σημάνει τη λήξη του τριαντακονταετούς γάμου τού Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ώστε να μπορούν πλέον να χαρούν ελεύθερα τον- κατά τις επίμονες φήμες- πολυετή εξωσυζυγικό τους έρωτα.

Η ευλυγισία της, απόρροια των πολύωρων και απαιτητικών προπονήσεων στη ρυθμική γυμναστική, είναι αξιοθαύμαστη.

Φαίνεται πως το κορμί της ξετρέλανε και τον Βλαντιμίρ Πούτιν...

Από το 2008, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες ότι διατηρεί κρυφό δεσμό με τον Πούτιν, πέρα από κάποια ενσταντανέ που τη δείχνουν να συνάπτει χειραψία με τον Ρώσο πρόεδρο, σε επίσημες εκδηλώσεις κανένας φωτορεπόρτερ ποτέ δεν έχει καταφέρει να απαθανατίσει κάποια πιο τρυφερή στιγμή μεταξύ τους.

Όχι ότι αν τα κατάφερνε, βέβαια, ο Πούτιν θα επέτρεπε τη δημοσιοποίησή της...

Η άκρως αισθησιακή Alina ήρθε στον κόσμο τις 12 Μαΐου 1983, τη χρονιά που ο Βλαντιμίρ Πούτιν παντρευόταν την τότε αγαπημένη του αεροσυνοδό, Λουντμίλα.

Η πρώτη φορά που ο -61χρονος σήμερα- Βλαντιμίρ Πούτιν συνάντησε τη γλυκιά Alina λέγεται πως ήταν το 2000, όταν η 17χρονη τότε αθλήτρια γυρνούσε από το Σίδνεϊ με το χάλκινο ολυμπιακό μετάλιο στις αποσκευές της.

Η πρώτη αναφορά για ειδύλλιο δεν ήρθε παρά μόνο το 2008, όταν η ρωσική εφημερίδα, Moskovsky Korrespondent, επικαλούμενη ανώνυμο μάρτυρα, υποστήριξε ότι Πούτιν και Kabaeva συνδέονται ερωτικά και ότι μάλιστα έχουν αρραβωνιαστεί κρυφά.

Τα κουτσομπολιά ωστόσο συνέχιζαν να φουντώνουν και στα τέλη Μαΐου του 2009, οι κακές γλώσσες ήθελαν την Alina να γεννά με απόλυτη μυστικότητα το γιο του Πούτιν.

Η παντελής απουσία ωστόσο της συζύγου του Πούτιν, Λουντμίλα, από το πλευρό του προέδρου τα τελευταία χρόνια συντηρούσε τις υποψίες, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο η εφημερίδα «New York Post» έγραψε πως το ζευγάρι απέκτησε και μία κόρη που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2012.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του τερματισμού του προεδρικού γάμου την περασμένη Πέμπτη, οι φήμες για την κρυφή σχέση Πούτιν - Καμπάεβα αναζωπυρώθηκαν.

Κάποιες μάλιστα από αυτές ήθελαν τον Πούτιν να έχει στείλει την Αλίνα και τα δυο τους παιδιά στην προεδρική έπαυλη, στο θέρετρο Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα, μέχρι τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Όλη η Ρωσία ήξερε τον έρωτα του Βλαντιμίρ Πούτιν για την Alina Kabaeva, κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα χώριζε...

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι από γούστο «σκίζει» ο Πούτιν!