ΚΟΣΜΟΣ

Κορυφώνεται η αγωνία στη Βρετανία για τη γέννηση του βασιλικού βρέφους

Κορυφώνεται η αγωνία στη Βρετανία για τη γέννηση του βασιλικού βρέφους

Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση πλάνα από την είσοδο νοσοκομείου του Λονδίνου, όπου η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον πρόκειται να γεννήσει εντός του μήνα, ανακοίνωσε σήμερα η ταμπλόιντ εφημερίδα Sun που έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα στον ιστότοπό της για το σκοπό αυτό.

Η 31χρονη Κέιτ, αναμένεται να γεννήσει στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St. Mary's, όπου γεννήθηκαν ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδελφός του πρίγκιπας Χάρι.

Εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης είναι συγκεντρωμένοι στην είσοδο του κτιρίου από τις αρχές του μήνα, ενώ η ημερομηνία –η 13η Ιουλίου– που θεωρείτο ότι θα γεννούσε η Κέιτ παρήλθε.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνούνται να επιβεβαιώσουν κάποια ημερομηνία κι έχουν απλώς ανακοινώσει ότι το βασιλικό βρέφος αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει ενδιαφέρον στα πλάνα από την ζωντανή μετάδοση της ιστοσελίδας της Sun.

"Που και που μπαίνει κάποιος γιατρός στο νοσοκομείο. Μερικές φορές αλλάζουν βάρδια οι αστυνομικοί. Σπανιότερα η αγωνία κορυφώνεται, όταν περνάει κάποιο ταξί από μπροστά», γράφει φλεγματικά για το θέμα η εφημερίδα The Times.