Οικογένεια με αυτιστικό παιδί έλαβε ένα σοκαριστικό γράμμα

Newsroom Newsroom

Οικογένεια με αυτιστικό παιδί έλαβε ένα σοκαριστικό γράμμα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η οικογένεια ενός 13χρονου αυτιστικού αγοριού από τον Καναδά, μετά από το αποτροπιαστικό, ανώνυμο γράμμα που έλαβαν, το οποίο τους παρακινεί να σκοτώσουν τον γιο τους για να απαλλαχθούν από την παρουσία του!

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που έστειλε την απαράδεκτη επιστολή γράφει πως θα πρέπει να του κάνουν ευθανασία και στη συνέχεια να δωρίσουν όσα όργανά του δεν είναι... πειραγμένα από την ασθένειά του. «Μόνο έτσι θα φανεί χρήσιμος για κάποιους» είναι τα λόγια της.

Η μητέρα του άρρωστου 13χρονου, μετά από την παραλαβή του συγκεκριμένου γράμματος, έσπευσε να το μοιραστεί στα Καναδικά μέσα.

Όπως λέει ο 13χρονος γιος της, Μαξ Μπέγκλεϊ, περνάει τα πρωινά με τη γιαγιά του, η οποία τον αφήνει να βγαίνει έξω (όπως είναι λογικό) για να παίξει, να περπατήσει και να διασκεδάσει, όπως κάθε παιδί.

Αυτό ήταν και το γεγονός που εξόργισε κάποια από τις γειτόνισσές τους και έφτασε σε σημείο να αποστείλει το παρακάτω γράμμα στην οικογένεια.

«Προς την κυρία που μένει σε αυτή τη διεύθυνση

Ζω και εγώ σε αυτή τη γειτονιά και έχω πρόβλημα! Έχετε ένα παιδί που είναι διανοητικά καθυστερημένο και αποφασίσατε πως είναι καλή ιδέα να το αφήνετε έξω στη γειτονιά; Εγωιστικά, αφήνετε αυτό το παιδί να βγαίνει έξω κάθε μέρα και να δημιουργεί πρόβλημα σε όλους τους υπόλοιπους! Οι θόρυβοι που βγάζει είναι φρικτοί!

Τρομάζει τα δικά μου, κανονικά παιδιά! Όταν νομίζετε ότι το δικό σας ηλίθιο παιδί θέλει να πάρει φρέσκο αέρα να μην το αφήνεται να βγαίνει στη γειτονιά. Να το πηγαίνετε στο πάρκο, στην εξοχή! Αφήστε τον να κάνει θόρυβο σε εκείνα τα μέρη και όχι μέσα στη γειτονιά! Μωρά που κλαίνε, μουσική ακόμη και σκύλοι που γαυγίζουν είναι φυσιολογικοί ήχοι για μια γειτονιά! Αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!»

Είναι καθυστερημένος και θα είναι πάντα έτσι! Ποιος στο διάολο θα ενδιαφερθεί γι΄αυτόν; Κανείς εργοδότης δεν θα τον προσλάβει. Κανένα κορίτσι δεν θα τον παντρευτεί/αγαπήσει και εσύ δεν πρόκειται να ζήσεις για πάντα! Προσωπικά, πιστεύω πως θα πρέπει να δωρίσετε όσα όργανά του δεν είναι πειραγμένα. Πως αλλιώς θα φανεί χρήσιμος σε κάποιον; Έχετε ένα καθυστερημένο παιδί! Πάρτε το απόφαση χωρίς να ενοχλείτε! Τι δικαίωμα έχετε να ενοχλείτε εργαζόμενους ανθρώπους. ΜΙΣΩ ανθρώπους σαν και εσάς που νομίζετε πως επειδή έχετε παιδί με ειδικές ανάγκες, θα πρέπει να σας συμπεριφερόμαστε διαφορετικά! Για τον Θεό!

Κάντε ένα τεράστιο καλό για την κοινωνία και ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΕ! Φύγετε μακριά από γειτονιές. Να πάτε να ζήσετε σε ένα τροχόσπιτο μέσα στα δάση ή κάτι τέτοιο για το αγρίμι-παιδί σας! Κανείς δεν σας θέλει εδώ αλλά δεν έχουν τα κότσια να σας το πουν!

Κάντε, λοιπόν, το καλό και ή μετακομίστε ή κάντε του ευθανασία! Έτσι, θα είμαστε ΟΛΟΙ καλύτερα!

Δική σας, μια εξοργισμένη μητέρα».

letter-570

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved