ΚΟΣΜΟΣ

Ροζ σκάνδαλο:16χρονη στο κρεβάτι με πέντε ποδοσφαιριστές!

Ροζ σκάνδαλο:16χρονη στο κρεβάτι με πέντε ποδοσφαιριστές!

Σεξουαλικό σκάνδαλο με πέντε ποδοσφαιριστές της Χέρτα Βερολίνου και μία 16χρονη με την οποία ήρθαν σε σεξουαλική επαφή οι άντρες συγκλονίζουν την γερμανική κοινή γνώμη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη κοπέλα, συνοδευόμενη από τον μικρότερο αδελφό της, θέλησε να πάρει αυτόγραφα από τους αγαπημένους της ποδοσφαιριστές. Τα αυτόγραφα ωστόσο, δεν ήταν τόσο αθώα, καθώς οι ζωηροί γκολτζήδες έγραψαν και τον αριθμό του τηλεφώνου τους. Έτσι, το κορίτσι δεν δίστασε να στείλει πρώτη μήνυμα σε έναν από αυτούς, με αποτέλεσμα να διαπιστώσει ότι τα τηλέφωνα ήταν αληθινά.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι παίκτες της Χέρτα της έστελναν μέχρι και φωτογραφίες με τα γεννητικά τους όργανα και ζητούσαν από την ανήλικη να τους στείλει γυμνές φωτογραφίες της! Η μικρή απάντησε στέλνοντας φωτογραφίες διακοπών, οι οποίες φυσικά δεν τους ικανοποίησαν. Μάλιστα, ένας από τους ποδοσφαιριστές της Χέρτα πρότεινε στην κοπέλα, μέσω ενός κοινού φίλου τους να της δώσει 1.000 ευρώ για στοματικό σεξ.

Η 16χρονη συνευρέθηκε σεξουαλικά με αρκετούς από τους παίκτες της Χέρτα, οι οποίοι την επισκέπτονταν στο δωμάτιο του σπιτιού της.

Από την πλευρά της ομάδας, ο μάνατζερ Μίχαελ Πρέετς πιστεύει πως η ιστορία της 16χρονης έχει ως μόνο στόχο να βλάψει τη Χέρτα.