ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Άνδρας γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Απίστευτο: Άνδρας γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Θυμάστε την ταινία με τον Ντάνι Ντε Βίτο και τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, που ο τελευταίος έμεινε έγκυος;

Πλέον αυτή η ταινία δε θα πρέπει να συγκαταλέγεται σ' εκείνες, που περιμβάνουν ανέφικτα περιστατικά.

Κι αυτό επειδή ένας άνδρας από το Βερολίνο έγινε ο πρώτος άνθρωπος που γεννήθηκε αρσενικού φύλου και γέννησε ένα μωρό στη Γερμανία.

Το εκ πρώτης όψεως απίστευτο επιστημονικό επίτευγμα αφορά και έχει ως πρωταγωνιστή έναν τρανσέξουαλ με γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα.

Το παιδί της γυναίκας, που υπεβλήθη σε επέμβαση αλλαγής φύλου και έγινε άνδρας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thelocal.de, είναι ένα αγοράκι που γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου στο σπίτι του, καθώς τα νοσοκομεία απαιτούν το όνομα της μητέρας για την καταγραφή γέννησης στα αρχεία τους!

Ήρθε στον κόσμο με τη βοήθεια μαίας στη συνοικία Νέουκολν του Βερολίνου.

Στα κυβερνητικά αρχεία ο νέος πατέρας, που είναι τρανσέξουαλ και τα στοιχεία του δεν έγιναν γνωστά, έχει καταχωρηθεί ως άνδρας. Αυτό τον κάνει τον πρώτο άνδρα στη Γερμανία που γεννά, αναφέρουν σήμερα οι εφημερίδες του Βερολίνου.

Ο άνδρας έμεινε έγκυος με δωρεά σπέρματος, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild. Επισήμως το παιδί δεν έχει μητέρα, παρά μόνο πατέρα.

Η υπόθεση αυτή θυμίζει την περίπτωση του επίσης τρανσέξουαλ Τόμας Μπίτι, που γέννησε τρία παιδιά στην Αμερική.

Εξηγείται ότι οι τρανσέξουαλ έχουν τη δυνατότητα να γεννήσουν, επειδή ακόμη κι όταν υπόκεινται σε ορμονική θεραπεία για να αποκτήσουν αρρενωπά χαρακτηριστικά, μπορούν να διατηρήσουν τα θηλυκά γεννητικά τους όργανα.