ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε το βίντεο με τους γυμνούς εραστές στα γραφεία του Μεντβέντεφ

Δείτε το βίντεο με τους γυμνούς εραστές στα γραφεία του Μεντβέντεφ

Τα φώτα στο ρωσικό πρωθυπουργικό μέγαρο ήταν σβηστά, ωστόσο από ένα γραφείο οι φιγούρες δύο ανθρώπων τράβηξαν την προσοχή ενός περαστικού.

Με μία κάμερα εκείνος εστίασε αρκετά στο παράθυρο από όπου διακρίνεται το ζευγάρι.

Μόλις αντιλήφθηκε πως η γυναίκα ήταν γυμνή με τα χέρια ακουμπισμένα στο παράθυρο και από πίσω της διέκρινε έναν άνδρας που την αγκάλιαζε, έκανε ζουμ και παρέμεινε προσηλωμένος με την κάμερα να καταγράφει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το ζευγάρι, που το πιθανότερο είναι να ήλθε σε σεξουαλική επαφή στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έδωσε ένα τελευταίο φιλί.

Η κάμερα απομακρύνθηκε και το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube.

Το βίντεο με τίτλο «Οι εραστές του Λευκού Οίκου», γίνεται ανάρπαστο με περίπου 150.000 θεάσεις μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, με τους χρήστες να γράφουν σχόλια όπως «Κάντε έρωτα όχι πόλεμο», «Επιτέλους καλά νέα από την κυβέρνηση» και πολλούς να αναζητούν τους πρωταγωνιστές των καυτών αν και σύντομων ερωτικών σκηνών.

Κανείς δε μπορεί να επιβεβαιώσει τη γνησιότητά του , παρόλα αυτά η υποψία και μόνο ότι κάποιος μπορεί να έχει κάνει σεξ μέσα στο πρωθυπουργικό μέγαρο είναι αρκετή πηγαδάκια με τους υπαλλήλους να κοιτούν με καχυποψία και πονηρό βλέμμα τους συναδέλφους τους.