ΚΟΣΜΟΣ

Κέρδισε τα καλλιστεία και απήγγειλε το κοράνι (pics)

Κέρδισε τα καλλιστεία και απήγγειλε το κοράνι (pics)

Μία μουσουλμάνα καλλονή κέρδισε σε διαγωνισμό καλλιστείων και στη συνέχεια απήγγειλε το κοράνι.

Ο λόγος για την 21χρονη Obabiyi Aishah Ajibola, η οποία κατάγεται από την Τυνησία.

Πρόκειται για τη νικήτρια του διαγωνισμού Muslim Miss World που διεξήχθη για τρίτη χρονιά στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διοργανώνεται από τις γυναίκες του γυναικείου οργανισμού World Muslimah Foundation, οι οποίες διαφωνούν με τον κανονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss World που θα γίνει φέτος στην πόλη του Μπαλί.

Ο Muslim Miss Word απευθύνεται στις γυναίκες που είναι μουσουλμάνες και υποστηρίζουν τα έθιμά τους, όπως το να παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό με την ισλαμική αμφίεση και όχι με μαγιό. Επιπλέον οι κριτές εκτός από την ομορφιά, κρίνουν και τις γνώσεις τους στη θρησκεία και το Κοράνι. Η Ajibola, η οποία κερδίζει ένα ταξίδι στη Μέκκα μόλις άκουσε ότι είναι νικήτρια, δάκρυσε και απήγγειλε ένα στίχο από το Κοράνι.

Ο κλασικός διαγωνισμός για την ανάδειξη της Miss Word θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού αλλά και οι κοπέλες που συμμετέχουν φοβούνται για τρομοκρατικό χτύπημα καθώς οι αντιδράσεις από ισλαμιστικές ομάδες είναι πολλές.