ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει ο λόγος που νυμφομανής Γερμανίδα σκότωσε τα μωρά της

Σοκάρει ο λόγος που νυμφομανής Γερμανίδα σκότωσε τα μωρά της

Νυμφομανής Γερμανίδα φέρεται να σκότωσε τα δυο νεογέννητα μωρά της για να συνεχίσει να πηγαίνει ανενόχλητη σε σεξ κλαμπ.

Η 24χρονη συνελήφθη όταν τα πτώματα των δυο βρεφών εντοπίστηκαν από τον ίδιο τον πατέρα της.

Η 24χρονη Στέφι Κόπερς, περηφανευόταν στην σελίδα της στο Facebook για τις συχνές επισκέψεις της στο σεξ κλαμπ Kali.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η Κόπερς που δούλευε σε έναν τοπικό τουριστικό οργανισμό και ζούσε σε μια απομονωμένη φάρμα κοντά στο Ντίσελντορφ, έμεινε έγκυος κατά τις σεξουαλικές επαφές που είχε με πελάτες του κλαμπ.

Η 24χρονη ήταν παχύσαρκη και ξαδέρφη της που μίλησε στην Bild, λέει ότι πολλές φορές οι δικοί της υποψιαζόταν ότι είναι έγκυος, ωστόσο εκείνη δεν το παραδεχόταν.

Την περασμένη Τρίτη, ο πατέρας της, έκανε την τρομερή ανακάλυψη στο σπίτι όπου μένει μαζί με την κόρη του, την ώρα που η τελευταία έλειπε στην δουλειά. Το ένα βρέφος βρέθηκε σκελετωμένο, το άλλο τυλιγμένο σε σεντόνι. Στην συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία και προχώρησε στην σύλληψη της 24χρονης.

Αξιωματικός δήλωσε ότι η Κόπερς ομολόγησε μεν το διπλό έγκλημα, αλλά δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει με τρόπο κατανοητό τους λόγους που την οδήγησαν στην αποτρόπαιη πράξη.

Οι αστυνομικοί πάντως πιστεύουν ότι ήταν εθισμένη στο να πηγαίνει εκεί και δολοφόνησε τα δυο βρέφη για να μην την εμποδίζουν στις δραστηριότητές της.