ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πακιστανός σύντροφος της Νταϊάνα μιλάει για τη σχέση τους

Ο Πακιστανός σύντροφος της Νταϊάνα μιλάει για τη σχέση τους

Ο καρδιοχειρουργός Hasnat Khan μίλησε για τον έρωτα της ζωής του και προσπάθησε να εξηγήσει πόσο δύσκολο του ήταν να συμβιβαστεί με την ιδέα του θανάτου της.

Ο 54χρονος σήμερα γιατρός δήλωσε ότι η Νταϊάνα υπήρξε πολύ ερωτευμένη μαζί του και μετά το θάνατο της το 1996 ο Khan έκανε πολύ καιρό για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.

Ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας της Ουαλίας, δεν άφησε ασχολίαστη την νέα ταινία που κυκλοφορεί με τίτλο «Diana» και έχει ως αντικείμενο τη ζωή της και την μεταξύ τους σχέση.
«Αυτά είναι πραγματικά σκουπίδια. Μόνο εγώ εκείνη και η οικογένεια μου γνωρίζουν πόσο αγαπημένοι ήμασταν τότε. Και φυσικά η γιαγιά μου δεν αντιτάχθηκε ποτέ στη σχέση αυτή.»

Ο γιατρός, που προσφέρει εθελοντική εργασία σε εξαθλιωμένα παιδιά στην Αφρική και είναι μέλος φιλανθρωπικής οργάνωσης της οποίας πρόεδρος είναι ο παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργός, Μαγντί Γιακούμπ, τόνισε, ότι οι υπεύθυνοι γι αυτή την ταινία θα έπρεπε να δωρίσουν μέρος των εσόδων στην οργάνωση. Έτσι μόνο θα επανορθώσουν τη ζημιά που έχουν προκαλέσει στην οικογένεια του.