ΚΟΣΜΟΣ

Θησαύρισε κάνοντας σεξ μέσω skype

Θησαύρισε κάνοντας σεξ μέσω skype

Γρήγορα και πολλά χρήματα, χωρίς κόπο, από το χώρο σας...

Αυτό σκέφτηκε η Αμπιγκέιλ όταν διάβασε την αγγελία που ζητούσε κοπέλες που θα σε προσέφεραν ικανοποίηση σε άνδρες μέσω skype και ταυτόχρονα θα προσέθεταν μηδενικά στο λογαριασμό τους, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
Από το 2009, η φιλόδοξη και φιλοχρήματη κοπέλα άλλαζε προφίλ και άντρες με μοναδικό στόχο να κερδίζει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.
Ο πρώτος της πελάτης, ήταν ένας νεαρός, ο οποίος επιζητούσε μόνο συζήτηση. Πέρασε τρεις ώρες μαζί του, προσφέροντάς του μόνο τη διαδικτυακή της συντροφιά. 270 δολάρια είχαν ήδη προστεθεί στο λογαριασμό της.
Αυτό το είδος ανδρών, ήταν τακτικοί πελάτες. Μοναχικοί που επιζητούσαν φανταστική σχέση για μερικές ώρες.
Η Αμπιγκέιλ όμως δεν κρύβει ότι και η ίδια απολάμβανε να αυνανίζεται on camera μπροστά στους απαιτητικούς πελάτες. Στην αρχή, τους προκαλούσε βγάζοντας ένα ένα τα ρούχα της ώσπου εκείνοι ζητούσαν όλο και περισσότερα. Με το ένα μάτι χρονομετρητή που μεγάλωνε τον τραπεζικό της λογαριασμό και το άλλο στην ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη, η Αμπιγκέιλ θησαύρισε.
Ώσπου αποφάσισε να επιστρέψει στην απλή καθημερινότητα μακριά από πελάτες και skype και παραμένοντας πιστή σε έναν και μόνο, πραγματικό αυτή τη φορά σύντροφο.