ΚΟΣΜΟΣ

Νυχτερινό κέντρο με στριπ σόου ζητά μόνο υπέρβαρες… (pics)

Νυχτερινό κέντρο με στριπ σόου ζητά μόνο υπέρβαρες… (pics)

Τα παραπανίσια κιλά αποτελούν γερό «χαρτί» για να δουλέψει μία γυναίκα στο «Thick Sundaes».

Σε αυτό το νυχτερινό μαγαζί δεν χωρούν τα κόμπλεξ! Γυναίκες που ζυγίζουν πάνω από 200 κιλά προσφέρουν άφθονο θέαμα που αφήνουν τους άνδρες με το στόμα ανοιχτό.
Όπως αναφέρει η huffingtonpost, η υπέρβαρη ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου νάιτκλαμπ έχει χωρίσει τις γυναίκες σε δύο κατηγορίες. Στην BBW (big, beautiful women δηλαδή μεγάλη όμορφη γυναίκα) και στην SSBBW (supersize big beautiful women δηλαδή τεράστια όμορφη γυναίκα).

Και όπως παραδέχεται η 42χρονη Sammee Matthews μπορεί το Λας Βέγκας να είναι λίγο μακριά ωστόσο, έχουν έρθει άνθρωποι ακόμα και από τη Γερμανία για να δουν το σόου.

«Ηθελα να δώσω στις υπέρβαρες γυναίκες μια ευκαιρία να αισθανθούν ποθητές. Ηθελα και εγώ να κάνω κάτι διαφορετικό και να κοιτάξω τον εαυτό μου διαφορετικά. Και μπορεί το Λας Βέγκας να είναι πόλη που δεν έχει πολλούς παχύσαρκους φαίνεται όμως το σόου να βρίσκει ανταπόκριση», εξηγεί η ιδιοκτήτρια του κλαμπ και συνεχίζει: «Το να είσαι μια BBW και να έχεις αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντικό να ανέβεις στην μπάρα και να χορέψεις. Ποτέ μου δεν προσπάθησα να κρύψω τα κιλά μου. Φοράω ότι μου αρέσει και ότι με κάνει να νιώθω σέξι. Οποιος έρχεται εδώ δεν έχει κόμπλεξ. Εχει λύσει τα προβλήματά του».