ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαλύψεις σοκ! Ο βιαστής Μοαμάρ Καντάφι

Αποκαλύψεις σοκ! Ο βιαστής Μοαμάρ Καντάφι

Η Σοράγια ήταν μόλις 15 ετών όταν ο Μοαμάρ Καντάφι επισκέφθηκε το σχολείο της το 2004.


Η νεαρή κοπέλα είχε επιλεγεί από τους δασκάλους της να υποδεχτεί τον Λίβυο ηγέτη, να είναι εκείνη που θα του έδινε τα λουλούδια και θα τον καλωσόριζε στο σχολείο της Σύρτης.
Το αρχικό της άγχος μετατράπηκε σε ευχαρίστηση και περηφάνια όταν ο Καντάφι της έσφιξε το χέρι και τη χτύπησε στον ώμο.
Λίγες ημέρες αργότερα, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το κομμωτήριο της μητέρας της. Τρεις γυναίκες βγήκαν και παρά τις αντιδράσεις της μητέρας, την πήραν μαζί τους γιατί ο Συνταγματάρχης ήθελε ξανά να είναι πρωταγωνίστρια σε τελετή αντίστοιχη με αυτή του σχολείου, της είπαν.
Είχε αρχίσει να τη λούζει κρύος ιδρώτας. Αρχικά την πήγαν μπροστά στον Καντάφι. Αργότερα, γυναίκες από το χαρέμι του την πήραν την έγδυσαν και την ξύρισαν παντού, εκτός από την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Στη συνέχεια, την οδήγησαν στο δωμάτιο που την περίμενε γυμνός ο Μοαμάρ Καντάφι. Η Σοράγια προσπάθησε να φύγει δεν τα κατάφερε. Ούρλιαξε, τον χτύπησε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πρόσκαιρα είχε γλιτώσει. Όχι για πολύ όμως. Επί επτά χρόνια, ο Μοαμάρ Καντάφι τη βίαζε, τη χτυπούσε για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Μέχρι που ουρούσε επάνω της.
Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις γίνονται στο βιβλίο της Γαλλίδας Ανίκ Κοζάν, με τίτλο «Το χαρέμι του Καντάφι». Η ιστορία της Σοράγια είναι πραγματική, μόνο το όνομα είναι φανταστικό. Κορίτσια που ήταν μέλη στο χαρέμι του Λίβυου Συνταγματάρχη περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τις φρικιαστικές στιγμές που έζησαν οί ίδιες και άλλες κοπέλες στα χέρια του Καντάφι.