ΚΟΣΜΟΣ

Έμαθε να παίζει 13 όργανα μετά από τραυματισμό στο κεφάλι!

Έμαθε να παίζει 13 όργανα μετά από τραυματισμό στο κεφάλι!

Ένας έφηβος ανακάλυψε ότι έχει ένα κρυφό ταλέντο στη μουσική που του δίνει τη δυνατότητα να παίξει 13 διαφορετικά όργανα μετά από έναν τραυματισμό στο κεφάλι!

Ο Λάκλαν Κόνερς 19 ετών, πέρασε αρκετές εβδομάδες στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί διάσειση μετά από τραυματισμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής.

Ο έφηβος από το Κολοράντο ο οποίος στο παρελθόν ήταν μουσικό αυτί, ανακάλυψε ότι έχει ταλέντο στα μουσικά όργανα συμπεριλαμβανομένων της κιθάρας, του πιάνο, του ακορντεόν και της γκάιντας.

Η μητέρα του είναι πραγματικά συγκλονισμένη αφού προσπαθούσε για χρόνια να μάθει τον γιο της να παίζει πιάνο.

Ο Λάκλαν ήταν δεινός αθλητής και παίκτης του ποδοσφαίρου μέχρι την έλευση μιας σειράς τραυματισμών στο γήπεδο που του επέφεραν και κρίσεις επιληψίας. Στον τελευταίο τραυματισμό ο νεαρός θυμάται ότι έπεσε με το πίσω μέρος του κεφαλιού και ξύπνησε πολύ αργότερα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η διάσειση του διέγειρε ένα κομμάτι του εγκεφάλου του το οποίο δεν είχε χρησιμοποιηθεί προηγουμένως.

Ο Έλληνας γιατρός του, δρ Σπυρίδων Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι ο εγκέφαλος του ουσιαστικά επανακαλωδιώθηκε μετά το χτύπημα...