ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ:Σκοτώθηκε με τον 12 χρονο γιο του μόλις αγόρασε πύργο στο Bordeaux

ΣΟΚ:Σκοτώθηκε με τον 12 χρονο γιο του μόλις αγόρασε πύργο στο Bordeaux

Άδοξο τέλος είχε η επένδυση του Κινέζου επιχειρηματία Lam Kok, αφού το ελικόπτερο που μετέφερε αυτόν και το 12χρονο γιο του - για να θαυμάσουν από ψηλά τον πύργο στη Γαλλία που μόλις είχε αγοράσει - έπεσε με αποτέλεσμα το θάνατο τους.

Το ελικόπτερο οδηγούσε ο πρώην ιδιοκτήτης του πύργου στο Bordeaux, ο Γάλλος επιχειρηματίας James Gregoire και επρόκειτο για τη μεγαλύτερη κινεζική επένδυση στην οινοπαραγωγό περιοχή του Bordeaux.

Τα πτώματα των επιβατών δεν έχουν βρεθεί ακόμα, αν και έχουν εντοπιστεί τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, αφού έχουν παρασυρθεί από τα ισχυρά ρεύματα του ποταμού Dordogne.

Ο Κινέζος Lam Kok θεωρείται ο βασιλιάς του τσαγιού και είχε σκοπό να μετατρέψει την περιοχή σε παγκόσμιο κέντρο γευσιγνωσίας για κρασιά και τσάγια.

Μόλις τελείωσε η συνέντευξη τύπου για την μεταβίβαση του Chateau de la Riviere στον Κινέζο επιχειρηματία, ο πρώην ιδιοκτήτης James Gregoire πρότεινε στον νέο ιδιοκτήτη του πύργου να τον κάνει μια βόλτα με το ελικόπτερο του για να θαυμάσει από ψηλά την περιοχή που μόλις είχε αγοράσει.